---persbericht---

Portland sluit partnership met AppRiver

Zoetermeer, 7 april 2016 – Portland gaat een samenwerking aan met e-mail- en websecurityspecialist AppRiver. De softwaredistributeur gaat AppRivers cloudgebaseerde beveiligingsoplossingen leveren in de Benelux.

AppRiver helpt partners tegemoet te komen aan de IT-beveiligingsbehoeften van hun klanten met bekroonde cloudoplossingen op het gebied van veilige, gehoste Exchange, versleuteling, archivering, e-mailcontinuïteit en Microsoft Office 365.

AppRiver vereenvoudigt two-tier-partnerprogramma’s. De partner bepaalt de prijs, factureert zijn klanten en kan zijn dienst te allen tijde annuleren – AppRiver neemt de support en eventuele troubleshooting voor zijn rekening. AppRiver begrijpt hoe jaarcontracten voor veel partners en hun klanten een drempel kunnen zijn vanwege de angst voor hoge annuleringskosten. Daarom heeft AppRiver betaalbare per-user diensten en pay-as-you-go-diensten die partners meer flexibiliteit en meer controle geven ­– zonder verborgen kosten.

AppRiver biedt zijn partners een beheerconsole met de twee benodigde lagen: een portal waarop Portland haar partners kan aanmelden en beheren, en een portal waarop resellers eindgebruikers kunnen creëren en hun diensten beheren. Beide portals zijn zelf te branden al naar gelang de behoeften van de partners en resellers. 

De cloudgebaseerde beveiligingsoplossingen van AppRiver passen naadloos in het Shrink Wrapped Services-concept van Portland. Met deze Shrink Wrapped Services kunnen MSP’s en partners van Portland kant-en-klare diensten aanbieden aan hun eindklant, als onderdeel van hun eigen portfolio.

De voordelen voor AppRiver-partners zijn:

  • terugkerende omzet in de snelgroeiende markt van oplossingen voor e-mailhosting en -beveiliging;
  • geen installatiekosten, geen investeringen vooraf, certificaten of eisen aan minimale omzet;
  • betaalbare per-user diensten en pay-as-you-go-diensten die meer flexibiliteit en controle bieden, zonder verborgen kosten;
  • AppRivers Phenomenal Care™: 24x7 ondersteuning om klanten te helpen bij alle mogelijke problemen;
  • toegang tot AppRiver University: AppRivers programma voor training en professionele ontwikkeling, dat partners via regelmatige webinars up-to-date houdt over de nieuwste releases en upgrades van diensten.

“Een relatie aangaan met een distributiepartner als Portland, onderstreept onze missie om concurrerende oplossingen voor productiviteit en beveiliging te introduceren in het midden- en kleinbedrijf in de Benelux. Geavanceerde, doelgerichte aanvallen, phishing en andere veelvoorkomende bedreigingen zorgen voor nog meer last op de schouders van IT-beheerders, naast die van de veranderingen van het digitaal zakendoen. Door extra lagen cloudgebaseerde beveiliging te bieden, kunnen onze klanten hun IT-investeringen maximaliseren en operationele kosten verlagen.”

Rocco Donnino, EVP van AppRiver

“Wij leveren alle AppRiver-diensten op basis van maandabonnementen. Daardoor bieden we de flexibiliteit die het mkb in de Benelux wil en nodig heeft. De oplossingen van AppRiver vormen een mooie toevoeging aan ons bestaande portfolio. Zo kunnen we bedrijven een breed palet aan oplossingen en diensten leveren.”

Kim van Brugge, CEO van Portland

Over AppRiver

AppRiver levert sinds 2002  clouddiensten op het gebied van beveiliging en productiviteit aan ruim 53.000 bedrijven wereldwijd, met meer dan 10 miljoen e-mailboxen onder beheer. Naast anti-spam en anti-virus, levert AppRiver ook anti-malware, e-mail encryptie en veilige data-opslag. Bovendien is AppRiver een van de grootste leveranciers in de wereld van Office 365 en Secure Hosted Exchange. Zie ook: www.appriver.com.

---einde persbericht---

Noot voor de redactie

- Beeldmateriaal AppRiver:

- Voor meer informatie:

Download PDF
Download PDF
Over Portland Europe

Portland distribueert innovatieve software gericht op het MKB, louter via resellers. Portland zoekt wereldwijd naar schaalbare software van ambitieuze ontwikkelaars die beter en goedkoper is dan traditionele oplossingen. Daarmee creëert Portland kansen voor resellers en hun klanten, terwijl ontwikkelaars een partner vinden in Portland voor toegang tot de Benelux. Zie: www.portland.eu.

berichten