Authlogics benoemt Portland Europe als distributeur in de Benelux

Engelse Authenticatie Specialist maakt start met wereldwijde expansie plannen voor 2017

Bracknell, UK, 16 januari 2017 - Authlogics heeft vandaag aangekondigd dat het Portland Europe als distributeur voor de Benelux heeft aangesteld. De innovatieve oplossingen van het Engelse authenticatie bedrijf worden al gebruikt door organisaties in het Verenigd Koninkrijk, Zuid-Afrika en de Verenigde Staten. Nu richt Authlogics haar pijlen op het vasteland van Europa, met één van de grootste distributeurs in Nederland.

Nederland is in veel opzichten het kloppend hart van de Europese IT-beveiliging met initiatieven zoals The Hague Security Delta (HSD), het grootste security-cluster in Europa. Daardoor is het voor Authlogics de ideale springplank om haar installed base en marktaandeel in heel Europa verder te ontwikkelen.

Roel Seegers, Hoofd Marketing bij Portland Europe, zegt: "Toen we PINgrid voor het eerst in actie zagen, vroegen we ons af waarom iets zo 'simpel' en logisch nog niet eerder was gedaan. Veiligheid staat niet gelijk aan complexiteit, het gaat er gewoon over hoe goed je een geheim bewaart. In dit geval, een patroon dat in je hoofd zit. "

Seegers voegt toe: "De engineers van Authlogics begrijpen dit heel goed en creëerden een ongelooflijk slimme bundel van oplossingen voor onze MSP's om zowel cloud als on-premise toegangspunten te beveiligen. Voor Portland, met een breed portfolio aan diensten voor de MSP, is deze vorm van authenticatie een perfecte match. "

CEO van Authlogics, Steven Hope voegt hieraan toe: "We zijn erg onder de indruk van de proactieve benadering van Portland om het merk Authlogics in de regio te vestigen. Hun nauwe samenwerking met MSP's, resellers en ons als leverancier, betekent dat zij een uitzonderlijk niveau van toegevoegde waarde voor de eindgebruiker hebben. Ze zijn zeker één van de meest vooruitstrevende en beste distributeurs en Authlogics is zeer verheugd om haar groeiplannen samen met Portland te kunnen gaan realiseren. "

Over Authlogics

Authlogics is opgericht in 2005, en is een award-winnende specialist in multi-factor authenticatie. Met kantoren in het Verenigd Koninkrijk en Zuid-Afrika, bedient de softwareleverancier een wereldwijde klantenkring, waaronder overheidsinstellingen, multinationale financiële instellingen, bedrijven in de petrochemische industrie, telecom- en mediabedrijven met miljoenen eindgebruikers. Het bedrijf is ook een toeleverancier van de NHS in het Verenigd Koninkrijk.

Het bedrijf is een pionier in het ontwikkelen en implementeren van innovatieve authenticatie oplossingen, de introductie van het baanbrekende concept van one-and-a-half factor sign-on, en profiteert van de nieuwste smartphone-technologie om kostbare hard-tokens te vervangen door zeer veilige en betrouwbare soft-tokens.

De Authlogics product suite bestaat uit PINgrid, PINphrase en PINpass, die een sterke en betaalbare two-factor, one-and-a-half factor, soft-token en token-less, one-time code, authenticatie mogelijkheden voor verscherpte beveiliging bieden. Het geeft de IT-afdeling beheer gemak zonder de kosten die komen kijken bij de aanschaf en beheer van een traditioneel, op hard-tokens gebaseerd, systeem. Het bedrijf is zowel lid van de FIDO Alliance als van OATH.

234370 authlogics tile 916179 original 1484827458
Download PDF
Download PDF
Over Portland Europe

Portland distribueert innovatieve software gericht op het MKB, louter via resellers. Portland zoekt wereldwijd naar schaalbare software van ambitieuze ontwikkelaars die beter en goedkoper is dan traditionele oplossingen. Daarmee creëert Portland kansen voor resellers en hun klanten, terwijl ontwikkelaars een partner vinden in Portland voor toegang tot de Benelux. Zie: www.portland.eu.

berichten