Altaro voegt unieke Deduplicatie methode en ondersteuning voor Windows Server 2016 toe aan nieuwe VM Backup Versie 7

In de nieuwe versie onder andere ook Altaro’s Boot from Backup en een nieuwe Offsite server.

Zoetermeer, 26 januari 2017 - Altaro heeft Altaro VM Backup V7 aangekondigd, een snelle en lichte upgrade voor de bestaande Hyper-V en VMware back-up oplossing. In versie 7 heeft Altaro ondersteuning voor Windows Server 2016 opgenomen en een aantal veelgevraagde features zoals Augmented Inline Deduplication technologie en Boot from Backup.

Altaro’s unieke Augmented Inline Deduplication zorgt voor snellere back-ups en restores op lokale en offsite locaties door alleen nieuwe data naar de back-up of offsite locatie te transporteren. Deze Augmented Inline Deduplication technologie lost een veelvoorkomend probleem op in traditionele back-up oplossingen waarbij data pas na het transfer proces wordt gededupliceerd. Met Altaro VM Backup V7 vindt dat proces plaats vóór de data transfer. Dit zorgt niet alleen voor snellere back-ups, maar het vermindert ook de benodigde hoeveelheid storage om de back-ups op te slaan.

"Versie 7 is een belangrijke mijlpaal voor Altaro,” zegt David Vella, CEO van Altaro. "Het geeft niet alleen volledige ondersteuning voor Windows Server 2016, onze nieuwe en unieke Augmented Inline Deduplication technologie biedt onze klanten ongeëvenaarde besparingen op storage.”

Boot from Backup is een andere innovatie in Altaro VM Backup V7 en stelt gebruikers in staat om iedere VM-versie onmiddellijk te booten vanaf de back-up locatie, zonder de integriteit van de back-ups aan te tasten. Een eenvoudige VM reboot maakt het recovery proces compleet en bewaart de aanpassingen die zijn gemaakt terwijl de VM werd geboot.

“Met deze nieuwe functionaliteit maakt Altaro een belangrijke stap van Back-up naar Disaster Recovery oplossing.” aldus George van Brugge, CEO bij Portland. “Samen met het recent geïntroduceerde MSP-model van Altaro is dit een fantastische toevoeging op ons uitgekiende portfolio voor Managed Service Providers.”

Over Altaro Software

Altaro is een snelgroeiende ontwikkelaar van Altaro VM Backup, een gebruiksvriendelijke, back-up en recovery oplossing voor het MKB. Het bedrijf heeft meer dan 30.000 klanten wereldwijd en is vooral bekend geworden vanwege zijn back-up software voor Microsoft Hyper-V en VMware. Altaro voorziet zijn klanten van een volledige en betaalbare back-up oplossing en heeft bovendien een uitstekend en persoonlijk supportteam dat vastbesloten is om beheerders succesvol te laten zijn in het beschermen van hun IT-omgeving.

235149 altaro b0aeaa large 1485431945
Download PDF
Download PDF
Over Portland Europe

Portland distribueert innovatieve software gericht op het MKB, louter via resellers. Portland zoekt wereldwijd naar schaalbare software van ambitieuze ontwikkelaars die beter en goedkoper is dan traditionele oplossingen. Daarmee creëert Portland kansen voor resellers en hun klanten, terwijl ontwikkelaars een partner vinden in Portland voor toegang tot de Benelux. Zie: www.portland.eu.

berichten