--persbericht--

Portland introduceert de MSP Hype Cycle

Tool voor Managed Services Providers om opkomende technologieën te monitoren

Zoetermeer - 30 juni 2017. Portland introduceert vandaag de MSP Hype Cycle. Gebaseerd op de research van Gartner, ontwikkelde Portland een gespecialiseerde Hype Cycle met daarin relevante opkomende technologieën voor de Managed Service Provider.

252213 20170624%20portland%20msp%20hype%20cycle%202017 df8bd8 large 1498737039

De MSP Hype Cycle laat zien waar verschillende opkomende technologieën zich bevinden in termen van volwassenheid. Bovendien wordt ingeschat hoe lang het nog zal duren voordat die technologieën omarmd zullen worden door het merendeel van het bedrijfsleven.

George van Brugge, oprichter van Portland: "De MSP Hype Cycle is een tool voor IT-dienstverleners en MSP's om hun portfolio's in te richten en een roadmap te bepalen. Portland selecteerde de technologieën die wij van belang vinden voor de MSP. De uitstekende research van Gartner bepaalde vervolgens waar die op de Hype Cycle geplaatst moeten worden."

Voor meer informatie over de MSP Hype Cycle en gratis whitepaper, kun je surfen naar https://portland.eu/nl/hypecycle.

--einde persbericht--

Download PDF
Download PDF
Over Portland Europe

Portland distribueert innovatieve software gericht op het MKB, louter via resellers. Portland zoekt wereldwijd naar schaalbare software van ambitieuze ontwikkelaars die beter en goedkoper is dan traditionele oplossingen. Daarmee creëert Portland kansen voor resellers en hun klanten, terwijl ontwikkelaars een partner vinden in Portland voor toegang tot de Benelux. Zie: www.portland.eu.

berichten