Portland lanceert Managed Networking voor MSP's

Portland Europe, 27 oktober 2017 – Portland partner Datto kondigt de beschikbaarheid aan van Managed Networking Services voor Europese Managed Service Providers (MSP' s). Hiermee breidt Datto het portfolio uit met een netwerkmanagement omgeving die is toegespitst op de wensen en eisen van de MSP.

Datto Networking werd onthuld tijdens DattoCon London, de grootste bijeenkomst van MSP's in Europa, en is de meest MSP-centrische managed networking oplossing die momenteel in de markt beschikbaar is. Datto Managed Networking richt zich op de gemeenschappelijke uitdagingen waarmee MSP’s worden geconfronteerd wanneer zij netwerkoplossingen als beheerde diensten proberen te leveren. Het bevat krachtige WiFi-toegangspunten, in de cloud beheerde switches en een robuuste firewall/router met volledig geïntegreerde onbeperkte 4G LTE failover - allemaal eenvoudig te beheren in de cloud via Datto's Partner Portal.

Datto Managed Networking is de eerste netwerkmanagement oplossing ter wereld die speciaal voor MSP's is ontwikkeld. Het nieuwe productaanbod bestaat uit:

  • Datto Networking Appliance (DNA). Een router inclusief onder andere een UTM firewall, Wifi en 4G-failover.
  • Datto Networking Switches (DNS). Layer2 beheer, PoE-poorten in 8, 24 en 48-poorts variant.
  • Datto Networking Wifi (DNW). Access point, router, mesh gateway en repeater in één compact pakket. Indoor én outdoor te gebruiken.

Datto Networking is speciaal ontworpen om te voldoen aan de unieke behoeften van MSP's en hoe ze werken. Datto Networking biedt een centraal beheerde, multi-tenant device view via Datto's Partner Portal, geconsolideerde en gesynchroniseerde facturering en 24x7x365 Direct to Tech klantenservice.

De verschillende onderdelen werken naadloos samen en kunnen via één centrale cloud-interface voor meerdere eindklanten beheerd worden door de MSP.

  • Eenvoudig te installeren, configureren en beheren vanaf een externe locatie;
  • Tarieven zijn volledig afgestemd op de manier waarop MSP's diensten verkopen;
  • Integreert met MSP softwaretools;
  • Meerdere klanten en netwerken tegelijkertijd ondersteunen.

“Portland heeft sinds 2015 een partnership met Datto. Hiermee biedt Portland het Nederlandse mkb en het Belgische kmo een betaalbare, kant-en-klare business continuity-oplossing bestaande uit hardware, software en services. Ik ben verheugd over de introductie van Managed Networking Services en zie dit als een aanvulling die zeer welkom is voor onze klanten”, aldus George van Brugge, CEO van Portland Europe.

Download PDF
Download PDF
Over Portland Europe

Portland distribueert innovatieve software gericht op het MKB, louter via resellers. Portland zoekt wereldwijd naar schaalbare software van ambitieuze ontwikkelaars die beter en goedkoper is dan traditionele oplossingen. Daarmee creëert Portland kansen voor resellers en hun klanten, terwijl ontwikkelaars een partner vinden in Portland voor toegang tot de Benelux. Zie: www.portland.eu.

berichten