--PERSBERICHT--

Portland gaat Connectwise Unite leveren

Unite is een centraal platform voor het managen van Cisco en Amazon producten, gericht op MSP's.

Zoetermeer, 14 november 2017 - Software distributeur Portland Europe kondigt vandaag aan Connectwise Unite te gaan leveren aan Belgische en Nederlandse IT-dienstverleners en Managed Service Providers.

Connectwise Unite is een cloud management platform voor het monitoren en factureren van verschillende producten van Cisco en Amazon. Het platform is er vooral op gericht om het leven van MSP's makkelijker te maken door repetitieve taken als facturatie te automatiseren.

Gregg Lalle, VP International Sales & Strategy van Connectwise: "Voor veel IT-dienstverleners is het momenteel erg omslachtig en tijdrovend om elke maand weer juiste facturen te produceren voor producten als Cisco Meraki, Spark, Umbrella en Stealthwatch. Hetzelfde geldt voor Amazon AWS. Met Connectwise Unite lossen we dit probleem op door het facturatieproces te automatiseren. Maar daar stopt het niet. Ook op het gebied van monitoring en provisioning zetten we grote stappen vooruit."

Tot 1 januari 2018 kunnen MSP's Connectwise Unite gratis testen en meepraten over functionaliteiten en gebruikservaring. Unite is ook geïntegreerd in de bredere Connectwise PSA suite.

George van Brugge, algemeen directeur van Portland Europe: "Grote namen als Cisco en Amazon ontplooien gelukkig steeds meer activiteiten om het MKB/KMO te bereiken via het IT-kanaal. Het is fantastisch om te zien dat Connectwise dit nu ook praktisch ondersteunt door voor MSP's een groot gedeelte van de maandelijks terugkerende operationele hassle weg te nemen die nu nog te vaak in de weg staat voor het efficiënt leveren van deze oplossingen."

Voor meer informatie kunt u terecht op onze website.

--EINDE PERSBERICHT--

Noot voor de redactie:

263871 connectwise cisco products 13a6f9 original 1510429830
236443 connectwise tile %20 561f22 large 1486994556

Meer informatie:

Download PDF
Download PDF
Over Portland Europe

Portland distribueert innovatieve software gericht op het MKB, louter via resellers. Portland zoekt wereldwijd naar schaalbare software van ambitieuze ontwikkelaars die beter en goedkoper is dan traditionele oplossingen. Daarmee creëert Portland kansen voor resellers en hun klanten, terwijl ontwikkelaars een partner vinden in Portland voor toegang tot de Benelux. Zie: www.portland.eu.

berichten