Continuum versnelt wereldwijde expansie met Portland Europe

Zoetermeer, 17 januari 2017 - Continuum, leverancier van een verticaal geïntegreerde IT-dienstverleningsplatform dat MSP's in staat stelt snel en winstgevend te schalen, heeft aangekondigd dat het een distributieovereenkomst heeft getekend met Portland Europe, een distributeur van schaalbare softwareoplossingen voor het resellerkanaal in de hele Benelux.

De samenwerking zal het brede netwerk van Managed Solution Providers (MSP's) in de Benelux met toegang tot Continuum's volledig beheerde remote monitoring en beheer (RMM) platform bieden, mogelijk gemaakt door het netwerk operations center (NOC) van het bedrijf. Het is volgens Portland Europe bewezen dat het platform van Continuum MSP's in staat stelt duizenden eindpunten van klanten efficiënt te beheren en hen de middelen te geven om zich te concentreren op duurdere, meer winstgevende taken in een tijd waarin bekwame IT-medewerkers zeer gewild zijn. In tegenstelling tot het moeten corresponderen met meerdere leveranciers, zullen klanten van Portland Europe profiteren van het feit dat Continuum als één aanspreekpunt fungeert, evenals het diepe inzicht van het bedrijf in de Europese cultuur en markt.

SOC en NOC

"We zijn erg enthousiast over onze relatie met Continuum," zei George van Brugge, oprichter van Portland Europe. "Het vult een belangrijk gat in de MSP-gecentreerde portefeuille van Portland .De SOC- en NOC-diensten van Continuum vormen een belangrijk onderdeel van het dagelijks leven van MSP's. Met de 24/7-services van Continuum hoeven MSP's zich geen zorgen te maken over het welbevinden van hun eindgebruikers. Met de huidige cyberdreigingen moeten MSP's ervoor zorgen dat de infrastructuur van hun klanten veilig is, zelfs na werktijd, en dit zonder de noodzaak te doen van het inhuren van extra duur personeel dat deze diensten kan leveren. "Voor Continuum breidt de overeenkomst met Portland Europe zich uit van de internationale groeistrategie van het bedrijf om zijn aanwezigheid op de markt in de EMEA-regio te vergroten en de winstgevendheid van MSP's te vergroten met zijn beproefde bedrijfsmodel."

Managed Service Providers

"Door samen te werken met geweldige bedrijven zoals Portland Europe, die een sterke relatie hebben met wederverkopers en partners in de Europese regio, zijn we in staat onze producten en diensten van wereldklasse veel sneller op de markt te brengen," zei Paul Balkwell, vice-president internationale verkoop bij Continuum . "Deze overeenkomst toont niet alleen onze betrokkenheid bij managed managed providers in de Benelux, maar dient ook als een kenmerk van ons aanhoudende succes bij het vergroten van ons bereik over de hele wereld."

Over Continuum

Continuum stelt beheerde IT-serviceproviders in staat om hen het technologieplatform, de services en processen te bieden die ze nodig hebben om IT-beheer te vereenvoudigen en uitzonderlijke service aan hun kleine en middelgrote klanten te bieden. Het verticaal geïntegreerde serviceleveringsmodel van Continuum combineert een ongeëvenaarde SaaS-technologie suite met een eersteklas NOC en helpdesk, waardoor ze niet alleen op afstand de IT-omgevingen van hun klanten op afstand kunnen monitoren, beheren, beveiligen en back-uppen vanuit één enkel venster, maar schaal snel en winstgevend. Continuum biedt werk aan meer dan 1.400 professionals wereldwijd en bewaakt meer dan 1 miljoen eindpunten voor zijn 5800 partners, waaronder IT-serviceproviders die meer dan 60.000 MKB-klanten bedienen.

Download PDF
Download PDF
Over Portland Europe

Portland distribueert innovatieve software gericht op het MKB, louter via resellers. Portland zoekt wereldwijd naar schaalbare software van ambitieuze ontwikkelaars die beter en goedkoper is dan traditionele oplossingen. Daarmee creëert Portland kansen voor resellers en hun klanten, terwijl ontwikkelaars een partner vinden in Portland voor toegang tot de Benelux. Zie: www.portland.eu.

berichten