MSP Roadshow: voor IT-dienstverleners in transitie richting managed services

Zoetermeer, 7 maart 2018 - Distributeur Portland Europe organiseert binnenkort de MSP Roadshow, een serie bijeenkomsten met als doel IT-dienstverleners te helpen bij de transitie van break/fix (uurtje-factuurtje) naar managed services (abonnementsbasis).

Het groeiende aantal producten waarbij eindgebruikers maandelijks afrekenen kan het voor IT-dienstverleners lastig maken alleen op basis van break/fix winstgevend te blijven. Opereren als dienstverlener op abonnementsbasis (Managed Services Provider) heeft absoluut zijn voordelen, maar is niet zonder risico.

Om resellers te helpen manoeuvreren van break/fix naar managed services zijn de MSP roadshows ontstaan. Interactieve sessies, waarbij succesvolle cases worden gepresenteerd, aanwezigen ervaringen en tips kunnen uitwisselen en er ruimte is . In samenwerking met een aantal vendoren van Portland worden er ook nuttige rekenvoorbeelden, tools en oplossingen die de transitie van break/fix naar MSP vergemakkelijken besproken.

De MSP Roadshows zijn vooral geschikt voor eigenaars en beleidsmakers, en vinden plaats van 13:00 tot 16:30 op 21, 27 en 28 maart en 11 april in Zwolle, Hilversum, Leiden en Vught respectievelijk.

Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven via de website van Portland.

---einde persbericht---

Noot voor de redactie:

Zou het mogelijk zijn de data van de MSP Roadshow toe te voegen aan jullie agenda?

Beeldmateriaal MSP Roadshow:

274274 scruno%20%281%29 e6783b original 1520416354
Download PDF
Download PDF
Over Portland Europe

Portland distribueert innovatieve software gericht op het MKB, louter via resellers. Portland zoekt wereldwijd naar schaalbare software van ambitieuze ontwikkelaars die beter en goedkoper is dan traditionele oplossingen. Daarmee creëert Portland kansen voor resellers en hun klanten, terwijl ontwikkelaars een partner vinden in Portland voor toegang tot de Benelux. Zie: www.portland.eu.

berichten